Tarieven

Tarieven tuinontwerp

Schetsontwerp (zwart/wit)  95,- euro

Compleet ontwerp

Inclusief plattegrond in kleur en op schaal, perspectieftekening, beplantingsplan, en lijst met aan te schaffen planten en potmaten.

Perceelgrootte:

0-200 m²                         475 euro

200-500 m²                     595 euro

500-1000                        725 euro

Groter dan 1000 m²       op aanvraag

Dit pakket is inclusief maximaal 1x een aanpassing in het ontwerp. Indien meerdere aanpassingen gewenst zijn gebeurt dit op basis van een uurtarief van 59 euro ex btw.

Verlichtingsplan

Verlichting is de finishing touch van uw tuin! Het zorgt ervoor dat ook 's-avonds uw tuin eruit ziet als een sprookje. Wilt u ook graag advies m.b.t. de verlichting? Tegen een meerprijs van 100 euro stel ik, bijpassend bij uw tuinontwerp een verlichtingsplan op inclusief suggesties voor te gebruiken armaturen.

NB

Alle prijzen zijn inclusief bureaukosten, reiskosten (tot max 15 km) en reprokosten en exclusief 19% BTW.

Voor alle ontwerpen geldt dat u een tekening op schaal + een powerpoint presentatie krijgt aangeleverd. Ik werk met de maatgevingen uit de officiële kadasterkaarten. Bij elk ontwerp zitten twee bespreekmomenten inbegrepen. Mochten er extra werkzaamheden nodig zijn die niet zijn opgenomen in het pakket, zoals metingen, technische uitwerkingen en detailtekeningen dan wordt hiervoor een uurtarief gerekend van 59 euro ex btw. Ook aanvullend advies is op basis van uurtarief.

Ik verzorg persoonlijk geen tuinaanleg maar kan hierin wel bemiddelen.

 

P1250533